Dit blog gaat over van alles, waar ik mee bezig ben. Vaak zal dit borduren of quilten zijn, maar ook andere zaken uit mijn leven komen langs. Een soort dagboek dus. Ik vind het geweldig leuk dat je meeleest!

1 januari 2017

Een nieuw jaar, een nieuwe start

Om allerlei redenen is het heel stil geweest op dit blog. Maar een nieuw jaar is een goede reden om goede voornemens te maken. En 1 daarvan is om weer regelmatig te gaan bloggen. Nu ben ik in het algemeen niet zo goed in het volhouden van goede voornemens, dus we zullen zien hoe het gaat.

Dit kussentje heeft afgelopen weken een mooi plaatsje in de kamer gekregen. Zoals je kunt zien heb ik het in 2014 gemaakt. Het is mijn eigen ontwerp. Je kunt het patroon  hier (klik) en hier (klik) vinden.7 opmerkingen:

Marleen zei

gezellig hoor. ik mis de bloggers een beetje.
Gelukkig nieuwejaar. Dat we maar veel bij elkaar op (blog) bezoek mogen komen.

groeten Marleen

Marjan zei

Mooi speldenkussentje! Leuk weer iets bij je te lezen. Geniet altijd enorm van al het moois dat je maakt. Gelukkig nieuwjaar!

Rosabears zei

Ik merk ook dat het bloggen erbij inschiet, bij mijzelf maar ook bij anderen.
Misschien is er gewoon teveel, Instagram, Facebook, Twitter en bloggen. Twitteren doe ik niet maar de rest wel. En ongemerkt kost dat veel tijd. Terwijl ik het bloggen toch nog steeds het meest leuke vindt. En daarom ben ik ook van plan om het andere een beetje op een laag pitje te zetten.
Ik hoop in het nieuwe jaar in ieder geval veel blogjes van je te mogen lezen en kijken.
Een mooi en creatief nieuw jaar gewenst.
Groetjes Marja

Ageeth Dorsman zei

Heel graag, hoor, want ik heb je inspirerende blogjes gemist. Maar ik begrijp het volkomen, want er gaat enorm veel tijd zitten in alle social media, en ik merk ook, dat de respons minder wordt door alles, wat iedereen maar wil of "moet" bijhouden. Ik ga minder tijd aan oppervlakkige contacten besteden, maar meer tijd aan degenen, die mij inspireren (wat jouw blog zeer zeker doet) en datgene, waar mijn hart bij ligt (dus het handwerken zelf). Rest mij nog om je een liefdevol, gezond en creatief 2017 te wensen!
Groetjes van Ageeth.

Chookyblue...... zei

lovely cross stitch............I hope we see more of you in 2017.......goodluck........

Annelies zei

Ik wens je een heel gelukkig en gezond 2017 !!

Guusje, zei

Ik wens je ook een geweldig nieuw jaar toe.