Dit blog gaat over van alles, waar ik mee bezig ben. Vaak zal dit borduren of quilten zijn, maar ook andere zaken uit mijn leven komen langs. Een soort dagboek dus. Ik vind het geweldig leuk dat je meeleest!

30 maart 2017

Aanwinsten

Wat een heerlijke dag vandaag. Mijn eerste vrije dag sinds weken. En dan ook nog zulk mooi weer erbij. Een prachtige gelegenheid om naar de winkel van Petra Prins (klik) te gaan. Lekker op de fiets. Bijna 25 km heen en terug, maar met dit schitterende weer is zo'n fietstochtje ook een feestje.

In de winkel werd ik geholpen door Judith. We hebben gezellig even bijgepraat. Judith zei dat ik zo weinig meer blog. Dat maak ik bij deze goed Juud! Ook Petra was in de winkel. De dames zijn druk met de Quilt tentoonstelling in Amersfoort genaamd "Australian-Dutch Connection". Deze tentoonstelling is van 26 tot en met 29 april 2017 in de Joriskerk. Allemaal naar toe gaan, want dat wordt zeer de moeite waard! Er zullen allemaal quilts hangen uit onderstaande boeken. De boeken heb ik gekocht, samen met de leuke stofjes.


Ik had boterhammen meegenomen en die heb ik op een bankje in de Bornhof opgegeten. Lekker in het zonnetje en ondertussen bladerend in mijn nieuwe boeken. Wat een mooie quilts staan daarin! Vervolgens naar huis gefietst en wat lag daar op mij te wachten:


2 repten Tony-chocolade. Die had manlief gekregen, omdat hij ergens een praatje hield. Helaas voor hem houdt hij niet van chocolade. En ik wel. Komen alle eraf gefietste calorietjes er meteen weer bij. Maar quilten en chocolade is een gouden combinatie, toch?


7 opmerkingen:

Annelein zei

Heerlijk zo'n dagje... mooie stofjes... benieuwd wat dat gaat worden....*Ü*...

Kleine Vingers zei

Dat klinkt als een heerlijke dag, prachtige boeken, mooie lapjes, mooi weer en dan ook nog chocolade aan het eind, beter kan niet denk ik. Groeten.

Judith zei

Was leuk je weer eens gezien te hebben! Tot in Amersfoort!

Rosabears zei

Een heerlijk dagje met een mooie buit.
En wanneer je dan thuiskomt ook nog zo een heerlijke verassing.....jammer dat je man niet van chocolade houdt.....moet je het helemaal zelf opeten......lol.
Groetjes Marja

Maija zei

Wat je een leuk blog schrijf je....ik heb je net "ondekt" door op aurikels te zoeken. Ik heb ook het boek laatst opgehaald in Zutphen. Heerlijk. Alleen nu nog 36 uur in een etmaal. Fijne zondag.

Willy zei

Dat is een prachtige buit en ook nog lekkere repen bij thuiskomst. Veel plezier met de boeken, de stofjes en de repen!

Wilma Kuin zei

Oh heerlijk!!!
Alles wat je laat zien trouwens,..