Dit blog gaat over van alles, waar ik mee bezig ben. Vaak zal dit borduren of quilten zijn, maar ook andere zaken uit mijn leven komen langs. Een soort dagboek dus. Ik vind het geweldig leuk dat je meeleest!

18 mei 2017

AWS: het volgende blok.

En weer is een blok van de AWS klaar. Ik zit lekker in de flow van het blokken maken. Dat kennen jullie vast wel: maanden maak wordt er geen enkel blok gemaakt en dan ineens drie in een maand.

In de originele quilt van Di Ford zijn in het binnenstuk allemaal rondjes geappliceerd. Ik heb mijn eigen variant gemaakt met bloemetjes erin. Deze bloemetjes komen in meer blokken terug.


Dit is een leuk blok om te maken, maar meer werk dan je op het eerste gezicht zou denken. De blauwe rand om het middenstuk is erop geappliceerd. Dat valt nog niet mee, want alle kleine stukjes moeten aansluiten. Maar het resultaat mag er zijn. Dat is tenminste mijn onbescheiden mening.

Ik moet/mag nog 5 blokken maken, nog 2 randdriehoeken en 4 hoekblokken. Dan is de top af. Ik zal hier binnenkort eens een overzichtsfoto plaatsen.

10 opmerkingen:

BezigeBijMirjam zei

Mooi blok weer hoor!

Annelein zei

Een prachtig blok... je quilt wordt een plaatje...*Ü*...

Martine zei

Mooi en weer helemaal in jouw kleurtjes.

Floor zei

Inderdaad, die blauwe rand was nog wel even een dingetje. Maar de hele quilt is niet een snel tussendoortje en vraagt veel aandacht.
Maar het is een prachtig blok geworden. Leuk die bloemetjes in het midden.

Marleen zei

mooi zeg,

Ageeth Dorsman zei

Het resultaat mag er zeker zijn! Her ziet er perfect uit, je blok, en het is zeker heel veel werk, maar je hebt er echt eer van. Leuk idee om die blauwe bloemetjes hier en daar te laten terugkomen.
Groetjes van Ageeth.

Joke zei

En dit is ook weer zo'n mooi blok! Heel herkenbaar: soms ben je een poos met iets bezig en lijk je lekker op te schieten tot je weer wat anders gaat doen. Allemaal leuk en het komt allemaal wel een keer klaar.

Wilma Kuin zei

Weer zon mooi blok!!

corapensa zei

really nice

CARMEN SANGUINO zei

Muy bello, me encanta! Abrazos desde Colombia!