Dit blog gaat over van alles, waar ik mee bezig ben. Vaak zal dit borduren of quilten zijn, maar ook andere zaken uit mijn leven komen langs. Een soort dagboek dus. Ik vind het geweldig leuk dat je meeleest!

28 juni 2017

Rand van de AWS

De rand in de AWS van Di Ford is gemaakt m.b.v. Broderie perse. Elk blok is verschillend, maar vormt samen toch een geheel.

Voor mijn versie van de AWS heb ik als basis stoffen uit de serie "Le Bouquet Francais" van French General gebruikt. Hier (klik) vind je een overzicht van deze serie.

Voor de rand van de AWS heb ik deze stof (klik) gebruikt. Ik heb wat creatief zitten knippen en plakken (ofwel broderie-perse-en). Het resultaat is een (vind ik tenminste) geinig randblok. Vanwege de rust en eenvoud in deze toch wel drukke quilt, heb ik dit randblok 12 keer gemaakt. Gelukkig had ik stof genoeg, hoewel ik bij de laatste 2 randblokken wel heel creatief moest knippen.De 4 hoekblokken moet ik nog maken. Het idee is om dit van dezelfde stof te doen als de randblokken. Ik heb nog genoeg restjes.

9 opmerkingen:

Wilma Kuin zei

Erg leuk!
Je AWS wordt prachtig,..

Marguerite zei

Mooi!!

Leonie zei

Mooi stofje!

Sjoukje zei

Erg leuk!

Annelein zei

Je gaat als een speer! Het is een beauty!

Guusje, zei

Wat is je AWS prachtig geworden.

Ageeth Dorsman zei

In 1 woord GEWELDIG! Wat vind ik dit enorm mooi voor je rand-blokken!
Dat gaat een pracht van een quilt worden.
Groetjes van Ageeth.

Rosabears zei

Heel mooi gaat de AWS worden.
Groetjes Marja

Joke zei

Dat wordt een hele mooie quilt. Prachtige stoffen, mooie randblokken.