Dit blog gaat over van alles, waar ik mee bezig ben. Vaak zal dit borduren of quilten zijn, maar ook andere zaken uit mijn leven komen langs. Een soort dagboek dus. Ik vind het geweldig leuk dat je meeleest!

28 mei 2018

Summer SAL Soed Idee

Afgelopen week waren we met ons borduurclubje bij Atelier Soed Idee. Simone zorgde voor koffie, wij namen iets lekkers mee en vervolgens hebben we gezellig zitten borduren. Niet zo veel, want daar hadden we geen tijd voor: we keken onze ogen uit op het Atelier van Simone. Uiteraard zijn we niet vergeten om wat patronen, garen enzovoort te kopen.

Zoals de meesten van jullie wel weten, organiseert Simone elk jaar een Summer SAL. Zo ook dit jaar. Ze heeft voor ons een tipje van de sluier opgelicht. Letterlijk! Het oude merklapje, dat we dit jaar mogen borduren lag onder een doek. Een hoekje hebben we mogen zien en dat is om te smullen. Ik ga dus zeker meedoen met de SAL dit jaar.

In het atelier waren ook de Summer SALs van afgelopen jaren te zien. Die van 2012 had ik nog niet eens gemaakt. Omdat ik toch aan het wachten ben op de SAL van dit jaar, ben ik maar vast gestart met die uit 2012. Een feest om te maken. Gelukkig dat ik destijds wel de patroontjes had opgeslagen.


Meer informatie over de Summer SAL van Simone is te vinden op haar blog (klik).

4 opmerkingen:

Annelies zei

Ik heb ze allemaal gemaakt en ga zeker ook nu weer meedoen. Succes met deze.

Ineke zei

Ik sla het op, vind het zo mooi, dat ik deze vast nog ga borduren.
Mijn nieuwe blog is

https://inekehube.blogspot.nl/

Groeten, Ineke

Annelein zei

Was erg gezellig woensdag... én... vrijdag zat ik er al weer... Prachtig ook deze Summer SAL uit 2012...

Guusje, zei

Deze is zo mooi ik heb hem ook gemaakt. En nu doe ik ook weer mee met de volgende.