Dit blog gaat over van alles, waar ik mee bezig ben. Vaak zal dit borduren of quilten zijn, maar ook andere zaken uit mijn leven komen langs. Een soort dagboek dus. Ik vind het geweldig leuk dat je meeleest!

8 augustus 2018

Boeken

Ik had al de eerste twee boeken van Willyne Hammerstein gekocht, maar nog niks eruit gemaakt. Vervolgens kwam het derde boek uit. Toen dacht ik natuurlijk heel verstandig dat ik die niet zou kopen. Maar de quilt op de voorkant deed me van gedachten veranderen. Wat een beauty! En ja hoor, nu heb ik alle drie de boeken. Wat een rijkdom.


Maar ja, nog steeds niks uit gemaakt. Hoe leuk was het dat ik deze week in de nieuwsbrief van Petra Prins las, dat Willyne Hammerstein een workshop komt geven. En wel precies over die mooie quilt, die op de voorkant van boek 3 staat: de Moncarapacho-quilt.


Dat moest zo zijn, dus samen met een aantal quiltvriendinnen heb ik me opgegeven. Wat een fijn vooruitzicht.

5 opmerkingen:

Ageeth Dorsman zei

Wat een heerlijk vooruitzicht, dat je daar heen gaat! Tot voor kort spraken dit soort quilts mij niet zo aan, maar daar is toch wel enige verandering aan het inkomen, moet ik bekennen. Ik ga binnenkort wellicht ook maar eens een boek van Willyne aanschaffen... je inspireert!
Groetjes van Ageeth.

Floor zei

Zeker een prachtige quilt! Lijkt me eerlijk gezegd heel erg moeilijk om hem te maken, geen rechte blokken, dus veel nadenken en opletten.
Maar met veel live uitleg gaat het je zeker lukken.
We zien t.z.t. je vorderingen wel.

Ineke zei

Oh, ik vind deze quilts zo mooi!!!

Annelein zei

Echt jou ding... :)...

Gretchen Weaver zei

I like the quilt on the cover of the 3rd book better than the other quilts. Enjoy your class and can't wait to see the start of a new quilt!