Dit blog gaat over van alles, waar ik mee bezig ben. Vaak zal dit borduren of quilten zijn, maar ook andere zaken uit mijn leven komen langs. Een soort dagboek dus. Ik vind het geweldig leuk dat je meeleest!

13 augustus 2018

Voortgang Les Soeurs quilt

De vier hoekblokken, waarvan ik er laatst 1 liet zien (klik), heb ik aan de top gezet. Nu begint het al op een echte Les Soeurs quilt te lijken.


Nu door met de sterrenrand die erom heen zit. Dat is wel even doorbijten hoor: 34 ohio-sterren, met lange punten bestaande uit heel kleine stukjes. Ik begin dan altijd gewoon te patchen, zonder bij te houden hoeveel ik al gemaakt heb. Na verloop van tijd ga ik dan eens tellen hoeveel blokjes ik al heb. Deze keer viel het niet tegen: 22 blokken al gemaakt. Nog 12 te gaan dus. Even doorbijten nog.

Aanstaande woensdag gaan we met onze bee naar Jookies (klik). Dan zal ik eens kijken of ik een mooie randstof kan vinden.

Zoals gewoonlijk loop ik weer achter de hype aan. Dat betekent dat een aantal blogsters de Les Soeurs quilt allang af hebben. Kijk maar eens bij Judith (klik), Betty (klik) en Jeannet (klik)

8 opmerkingen:

BezigeBijMirjam zei

Hypes? Lastig altijd om mee te gaan. De één heeft minder projecten onder handen, de ander heeft meer tijd. Ach wat maakt het uit. Als je maar plezier beleeft aan dat waar je mee bezig bent. Jouw Soeurs wordt in ieder geval prachtig en bij mij staat die op de lange WIM-lijst van mij, dus of deze ooit aan bod komt? 🤗😎

Annelein zei

Ik kan niet wachten tot woensdag.... wat ga je snel... en wat wordt ze mooi... *Ü*...

Ineke zei

Wat wordt het mooi! Succes met stof uitzoeken!

Guusje, zei

Wat wordt hij mooi. En ach ik loop ook altijd achter met hypes en het scheelt me niets.

Gretchen Weaver zei

Your quilt is beautiful, can't wait to see what happens next. I'm always behind the crowd, I like to work at my own pace. Happy stitching!

quilting Jeannet zei

Heee wat supermooi zeg zo in dit blauw! En tis helemaal niet erg om achter de hype aan te lopen hoor, zo ben je toch weer vanzelf origineel! Al is het maar om je kleurkeuze. Echt mooi!!

quilting Jeannet zei

En ja, ik vond die sterrenrand ook doorbijten, dacht eerst nog, verzin wat anders, maar toch blij dat ik het wel gedaan heb, het haalt het zo op, en als ik me niet vergis zit er wel een ander blokje tussen ;)

betty prins zei

Je soeuren quilt wordt echt heel mooi, nog even die 12 sterretjes(war een gepriegel toch..) dan schiet het echt op!