Dit blog gaat over van alles, waar ik mee bezig ben. Vaak zal dit borduren of quilten zijn, maar ook andere zaken uit mijn leven komen langs. Een soort dagboek dus. Ik vind het geweldig leuk dat je meeleest!

9 november 2018

En dat is vier

Eerder (klik) liet ik al zien dat ik aan het borduren was aan de Summer SAL van Soed Idee. Nee, niet die van dit jaar, maar die uit 2012. Het lapje was al snel af. Maar ja, de afwerking.... dat blijft bij mij altijd liggen. Afgelopen zondag heb ik eindelijk de zoompjes erom gezet. Heel eenvoudig hoor, maar nu past het lapje bij de drie, die al klaar waren.


Alle vier de lapjes hebben hetzelfde formaat. Wat ik ermee ga doen weet ik nog niet, maar voorlopig liggen ze op mijn bureau op een stapeltje mooi te wezen.

Over de andere lapjes kun je hier en hier (klik) meer lezen.

6 opmerkingen:

Annelies zei

Wat een rijke aanblik !

Ineke zei

Wat zijn ze mooi!!!

Jeanny zei

Een heel mooi stapeltje. Ik hou er van!

Anne zei

Via Pinterest kwam ik op je blog. Ik heb mijn ogen uitgekeken. Prachtige quilts! De AWS is qua kleur echt prachtig. Ik heb een longarm quiltservice en heb heel wat AWSsen en honderden andere quilts onder mijn machine gehad maar ik ben erg onder de indruk van je werk. Ook zo keurig! Veel complimenten!

kaneeltje zei

Herkenbaar! Moet altijd even nadenken over de rand of of ik het inlijst en dan blijft het liggen. Die van jou zien er top uit!

Conny's-blog zei

Wat mooi deze vier lapjes............liefs.Conny